Antena Căutare

X Factor UK a dat deja tonul! Un simplu mecanic l-a emoționat până la lacrimi pe Simon Cowell în prima ediție de anul acesta

Juratul Simon Cowell nu și-a mai putut stăpâni emoțiile în cadrul uneia dintre audiții, după ce piesa cântată de Josh Daniel le-a adus lacrimi în ochi și lui și lui Cheryl Cole

Juratul Simon Cowell nu și-a mai putut stăpâni emoțiile în cadrul uneia dintre audiții, după ce piesa cântată de Josh Daniel le-a adus lacrimi în ochi și lui și lui Cheryl Cole.

Starul TV a evitat ulterior să comenteze prestația mecanicului de numai 21 de ani, după ce a interpretat piesa "Jealous" - Labrinth.

Alegerea acestei melodii are o istorie tristă, Josh povestind "Mi-am pierdut cel mai bun prieten acum câțiva ani și interpretez aceste versuri într-un mod total diferit."

Audițiile X Factor din Manchester au fost amânate inițial din pricina decesului mamei lui Cowell. Julie Brett, care ajunsese la venerabila vârstă de 89 de ani, era bolnavă încă din 2014, înainte de a pleca la ceruri. Apropiații lui Simon au mărturisit că juratul a fost devastat.

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‪#‎xFactor5#xFactorRo.

Bollywood pe scena X Factor: Delia și Horia Brenciu dansează mai ceva ca-n India... Ristei s-a reinventat! Așa sună noua piesă lansată alături de trupa sa, FreeStay...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x