Antena Căutare

Xtra Factor: Francisca de la RED si-a tatuat numele trupei pe brat

Bruneta trupei RED a implinit 19 ani, iar colegele ei, Elena si Oana, i-au facut o surpriza: au dus-o la un salon de tatuaje.

Francisca si-a tatuat pe brat: "Sunt delicioasa, sunt RED"

Francisca Dulceanu a implinit de curand 19 ani, iar cu aceasta ocazie, colegele ei din trupa RED i-au pregatit un cadou surpriza. "Ce cadou poate fi mai potrivit, pentru o persoana atat de energica, decat un tatuaj", s-au gandit fetele.

Oana si Elena si-au legat prietena la ochi, pentru a pastra elementul surpriza, facand glume pe seama ei: "Ne-am gandit sa te ducem la libraria engleza, tot ai bacul anul asta." Ajunsa, insa, la destinatie, Francesca si-a dat seama ca avea sa invete engleza....din desene: "Doamne, credeam ca m-ati adus sa imi faceti portretul," a ras Francesca. Bruneta a fost incantata de ideea realizarii unui tatuaj, deoarece, zice ea, e o dorinta mai veche: "Demult imi doream sa imi fac un tatuaj, asta e cea mai nebuneasca treaba pe care o fac de ziua mea", a declarat tanara.

Sarbatorita si-a ales un model simplu, ca "pentru o domnisoara". Adolescenta si-a inscriptionat "I'm delicious, I'm red" pe bratul drept, fiind foarte incantata de produsul finit: "Imi place, un cadou atat de traznit nu am mai primit. Sunt fericita, pe viata, ca port acest tatuaj." Explicatia tatuajului a oferit-o Elena Gondos, spunand ca acest tatuaj pune in evidenta atat latura narcisista a brunetei, cat si numele trupei ce le-a unit in competitia X Factor.

Iulia Manolache a facut senzatie pe scena X Factor. Reinterpreteaza altcineva melodia mai bine?... Seara muzicii romanesti, astazi, pe scena X Factor! Margareta Paslaru, Stela Enache, Class si Parazitii invitati special...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x