Antena Căutare

Xtra Factor: Nati Selegean pune punctul pe I - "focul are ultimul cuvant". Focul Factorului X!

A patra Gala Live a scos muzica romaneasca in prim-plan. La un moment dat, s-a spus, ca e mai usor sa canti in limba engleza decat in limba romana.

In limba noastra cea frumoasa sa fie mai greu sa dai o nota?

A patra Gala Live a scos muzica romaneasca in prim-plan. La un moment dat, s-a spus, ca e mai usor sa canti in limba engleza decat in limba romana.

Si, parca, s-ar zice ca e ceva adevar. Furcile caudine prin care au trecut concurentii atunci cand au pregatit melodiile pentru Gala Romaneasca sunt dovada vie.

Iulia Manolache l-a luat "pe NU in brate", pentru ca "dragostea" i-a pus bete in "roate". Ioana Anuta parca il vedea pe Cheloo aruncandu-i in fata un argotic "mori cu piesa ta cu tot", pentru ca e greu sa spui "maine o sa-mi treaca". Trupa RED, in schimb, s-a aratat mai mult decat incantata de "ce ne-am mai spune oare"...Mai bine cu vorbele de dor pe note decat cu "pam-pam" si "miau-miau". Nati Selegean a pus punctul pe I: "focul...are ultimul cuvant!"

Focul...factorului X;)!

Mos Nicolae a ajuns si in casa X Factor. Tudor Turcu le-a pregatit o surpriza concurentilor... Xtra Factor: Pizza la metru, dieta si...o mentorita haioasa: Deliaaaa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x