Antena Căutare

Zi de sărbătoare în familia Mădălinei Lefter! Azi, s-a născut frăţiorul ei, Andrei

Emoţiile de aseară au fost o nimica toată faţă de cele trăite azi, la venirea pe lume a noului membru al familiei Lefter

Emoţiile de aseară au fost o nimica toată faţă de cele trăite azi, la venirea pe lume a noului membru al familiei Lefter.

După gală, părinţii Mădălinei au plecat direct la spital, unde a venit pe lume micuţul Andrei David, chiar în ziua de Sfântul Andrei. „N-am ştiut absolut nimic. Dimineaţa am sunat-o pe mama şi la un moment dat am auzit un plânset de bebe. Abia atunci am înţeles... Abia aşteptam să îl cunosc, aşa că am vorbit cu ei câteva minute pe Skype, iar micuţul avea un tricou cu poza mea, pe care scria <>. Mi-au dat lacrimile!”, povestește Mădălina. Concurenta a împărtășit veștile bune și cu fanii ei, pe Facebook:

"ESTE CEA MAI SPECIALA ZI DIN VIATA MEA! VREAU SA SPUN LA MULTI ANI FRATIORULUI MEU ANDREI CARE A VENIT AZI PE LUME! II DEDIC LUI ACEASTA PIESA PRIN CARE MI.AM EXPRIMAT TOATE GANDURILE SI TRAIRILE! AM TRECUT DUELUL PENTRU FRATIORUL MEU DRAG!".

Aşadar, la mulţi ani, Andrei Lefter!!!

X Factor i-a purtat noroc: Ioan Cuibus, câștigătorul unui iPhone 5s Gold... Ce ascunde eternul optimist, Bogdan Bratiș: „Am o problemă medicală... nu văd cu un ochi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x