Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo XFactor

XFactor

Vineri, ora 20.30, Un nou sezon #DeNeoprit

Adrian Petrache, concurentul care a făcut show la “X Factor”. Ce a zis înainte să urce pe scenă

Adrian Petrache a urcat pe scena “X Factor” cu chitara lui și a reușit să impresioneze jurații încă din primele momente. Concurentul a făcut un adevărat show în emisiune și Ilona Brezoianu i-a surprins și reacțiile chiar înainte de jurizare, în eXtra Factor.

În prima ediție din sezonul 9 "X Factor", Adrian Petrache a cântat melodia “Hard Times”, interpretată de Ray Charles.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Adrian a interpretat o melodie de Ray Charles pe scena “X Factor”, de la Antena 1, și a reușit să facă un adevărat show cu ajutorul atitudinii și instrumentului ales chiar de către bunicul său. Le-a ridicat în picioare pe Delia și Loredana și a fost aplaudat de întreaga sală.

Pentru prestația sa, Adrian a primit 4 DA și multe complimente din partea juriului, nu doar pentru voce, ci și pentru modul în care a cântat la chitară. La 19 ani, Adrian va fi în grupa Loredanei, detaliu ce nu i-a încântat pe ceilalți jurați.

Se mai vorbește în culise că le e frică de mine celor care vin cu chitara...spune-le așa: atunci când vii cu chitara și are sens, n-ai de ce să-ți fie frică,” a spus Ștefan Bănică Jr. “Îmi pare rău că nu ești la mine. Ai un mare DA de la mine!

În momentul ăsta, sunt foarte invidioasă că nu ești în grupa mea,” a spus Delia după ce Adrian și-a încheiat momentul. “Ești bine, bine de tot. Și cu chitara și bine pe atitudine și bine și cu vocea. Și nu găsești așa ceva în fiecare zi, nu. Se întâmplă rar, extrem de rar, crede-mă!

Înainte de show-ul oferit pe scena “X Factor”, Adrian s-a întâlnit și cu Ilona Brezoianu, ce oferă publicului o privire în culisele emisiunii cu eXtra Factor. În ciuda emoțiilor, concurentul a reușit să o încânte pe Ilona, care l-a întrebat dacă vrea să se căsătorească cu ea.

Am auzit că ești rudă cu Florin Salam. Eu sunt mare fană, e adevărat?” l-a întrebat ea.

Da, e unchiul meu, dar nu cred că are vreo legătură cu momentul meu de astăzi,” a spus Adrian.

Ilona n-a pierdut timpul și i-a cerut lui Adrian...să-i împrumute bani. În ciuda încercărilor ei comice, Adrian nu s-a lăsat convins.

Te pot împrumută cu un sărut, cu altceva, dar 100 de lei n-am,” a spus el.

Adrian Petrache le-a oferit un adevărat show juraților cu chitara lui și va continua în competiție. Urmărește momentul lui spectaculos în video-ul de mai sus!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

🎼 Vezi edițiile integrale X Factor, online, pe AntenaPlay! 🔴 Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/x-factor-sezonul-9

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Video