XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

În semifinala de la Eurovision România, Elena Gheorghe a fost foarte aproape de leșin! A reuțit să susțină un recital extraordinar în Salina Turda

 
+3 click pentru
galerie

A susținut concerte dincolo de granițele țării și a cîntat pe cele mai mari scene ale Romîniei. Dar niciodată într-o… salină. Anul 2018 i-a adus cântăreței o nouă provocare și, totodată, o nouă premieră. În semifinala de la Eurovision România, cântăreața a susținut un recital extraordinar la o adîncime de 100 de metri în Salina Turda.

Chiar dacă show-ul a fost o explozie de energie, la coborârea în salină, artista a fost foarte aproape de lesin, din cauza tensiunii foarte mici. După câteva minute, artista și-a revenit, astfel ea a putut să-și ducă la bun sfârșit prestația.

„Nu am crezut vreodată că voi cânta la 100 de metri adâncime, într-un loc absolut superb, cum este salina din Turda. A fost o seară extraordinară, magică, as putea să spun. Este destul de dificil să cânți într-un asemenea loc, din cauza aerului foarte uscat, însă m-am simtit fantastic”, spune Elena.

Odată cu recitalul susținut pe scena Eurovision România, Elena lansează și noul concept de show, pentru care artista a reorchestrat toate piesele din setlist. Ea a pregatit coregrafii noi și costume speciale.

.“Mamma Mia”, “Ecou” și “The Balkan Girls”, piesă ce a reprezentat România la Eurovision 2009, dar și “Disco Romancing”, “Te ador”, “Până dimineață”, “Midnight Sun”, alături de un colaj de senzație, sunt doar câteva dintre piesele pe care Elena le-a interpretat pe scena special amenajată în salina Turda.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe