XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Îți mai amintești de trupa Instinct? Vlad și Andra, foști concurenți X Factor, se dau cu placa de snowboard prin Capitală: "A fost bestial. Se schiază super"

 

Dacă celor mai mulţi dintre noi zăpada ne dă mari bătăi de cap, pentru alţii este motiv de distracţie. Protejaţii lui Horia Brenciu, foştii concurenţi X-Factor, Vlad şi Andra ne arată ce pot face ei pe zăpadă, în mijlocul Bucureştiului, cu placa snowboard.

"Este o iarnă foarte friguroasă şi am zis să facem puţin sport extrem. Am improvizat un sistem, am pus placa în picioare", mărturiseşte Vlad.

Nu la fel de bucuroasă a fost şi coega lui. S-a străduit, dar a renunţat repede: "Este foarte frumos, dacă aş ştii să fac asta. Nu ştiu cum reuşeşte. Cineva ar trebui să stea, să facă această chestie cu mine. Mi-a plăcut experienţa".

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe