Antena Căutare

Ana Paula Pantea a făcut magie curată, de la operă la fado, pe scena „X Factor”! „Este o comoară la noi”

Ana Paula Rada Pantea are 19 ani și a venit tocmai din Portugalia pentru a impresiona juriul emisiunii „X Factor” cu talentul său muzical.

Ana Paula Pantea a făcut magie curată, de la operă la fado, pe scena „X Factor”! „Este o comoară la noi” Galerie
Ana Paula Rada Pantea, o concurentă cu voce de aur pe scena „X Factor”, sezonul 9

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Tânăra a avut ceva emoții atunci când a pășit pe scena emisiunii „X Factor”, dar dialogul savuros purtat cu Loredana și cu Ștefan Bănică i-au mai dat ceva curaj.

Părinții mei sunt români, eu m-am născut și locuiesc în Portugalia”, a dezvăluit ea, bucurând juriul cu mici fraze în portugheză, o limbă latină apreciată pentru muzicalitatea ieșită din comun.

Ana Paula Rada Pantea a oferit momente magice pe scena X Factor, în sezonul 9

Una dintre marile surprize din ediția patru din sezonul 9 al emisiunii „X Factor” a fost atunci când Ana Paula Rada Pantea a început să cânte ca o adevărată soprană! Cu o voce cristalină ce i-a uluit pe toți prin înălțimea sunetelor atinse, concurenta a oferit un spectacol de zile mari!

citește și: Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

„Ai fost senzațională în această seară, eu cred că meriți un loc în echipa lui Ștefan”, a dezvăluit Loredana, încântată de performanțele muzicale ale tinerei.

„Este o comoară la noi, la X Factor, această voce, această ființă superbă. Suntem extrem de norocoși că te avem, că ai făcut tot drumul din Portugalia, în aceste vremuri. Ai stat în carantină, bănuiesc, nu? Vă dați seama câte sacrificii a făcut această tânără? Din partea mea ai un da infinit! Te ador”, a mai adăugat aceasta, impresionată de Ana Paula Rada Pantea.

Totuși, chiar dacă a primit trei voturi de la jurații „X Factor”, Ștefan Bănică a fost cel care a ezitat s-o trimită pe tânără direct în bootcamp, acolo unde există deja numeroase voci puternice și cu potential uriaș.

„Pe mine mă interesează ce pot face cu tine, în afară de opera. Sunt în grupă niște fete de 14-18 ani extrem, extrem de bune. Ai altceva în afară de muzică de operă?”, a întrebat Ștefan Bănică.

citește și: Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet”

Iar ceea ce a urmat i-a lăsat fără cuvinte pe toți! Ana Paula Rada Pantea a cântat la „X Factor” un fragment de fado, un gen muzical aparte, pe care doar vocile puternice îl pot interpreta.

„Eu personal nu pot să te las să stai 14 zile în carantină, așa că ai patru voturi și un loc în bootcamp”, a exclamat apoi Ștefan Bănică, extrem de bucuros de descoperirea făcută!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Ce apariție! Dominique Simionescu, „fata cu flori pe cap”, a făcut senzație în sezonul 9 „X Factor”... X Factor, din nou lider de audiență pe toate categoriile de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x