Antena Căutare

Ana Paula Rada Pantea. Românca din Portugalia care-a impresionat în spaniolă. ”Din partea mea ai un DA infinit!”

Născută în Portugalia, Ana Paula a învățat românește la trei ani, când bunica a venit pe pământurile lui Saramago. Cântă de când se știe. Loredana a plăcut-o pe loc, dar Ștefan Bănică i-a mai cerut o melodie, în afara ”Granadei”, pe care a cântat-o aproape de perfecțiune

Ana Paula Rada Pantea. Românca din Portugalia care-a impresionat în spaniolă. ”Din partea mea ai un DA infinit!”
La 19 ani, Ana, o româncă din Portugalia, a impresionat juriul ”X Factor”

Ana s-a născut în Portugalia. La trei ani, bunica a venit să stea cu ea. Atunci a învățat românește. A cântat de mică, fiind înzestrată cu o voce minunată. De aceea, a ”atacat” mai mult piese de operă sau operetă.

”Am ales X Factor România pentru că-mi place limba, chiar dacă sunt născută și crescută în Portugalia”, spune Ana, o concurentă, despre care Loredana a afirmat că ”trebuie să fim bucuroși că o avem aici”. Juriul a fost imoresionat de interpretarea melodiei ”Granada”, capodopera compusă în 1932 de mexicanul Augustin Lara. ”Din partea mea, ai un DA infinit”, i-a mai spus Loredana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doar Ștefan Bănică Jr. a rugat-o să mai cânte ceva. ”Ai altceva în afară de muzică de operă?”, a venit întrebarea juratului. Și Ana a ales fado, un gen muzical mai special, cu care l-a convins pe Ștefan.

Bianca Ionescu, concurentă X Factor: ”Îi mulțumesc lui Ștefan că nu m-a lăsat să mă arunc în prăpastie. Eram pe lângă piesă!

Fire veselă, Ana (19 ani) a acceptat, apoi, ”joaca” noastră, de a ne învăța portugheză.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x