Antena Căutare

Andra Ariadna Chitu, energie și talent pe scena X Factor. Pur și simplu s-a dezlănțuit în fața juraților

Andra Ariadna Chitu este profesoară de engleză, dar nu predă la școală, a ales să mediteze copii în particular și se simte împlinită atunci când vede în ochii lor că le place ceea ce fac împreună.

Galerie
X Factor - Sezonul 9: Andra Ariadna Chitu - Revolution & Yesterday

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Contrat aparențelor, Ariadna este o fire sensibilă. Prima dată a încercat să cânte în corul școlii, dar profesoara de muzică a zis că nu are voce și a dat-o afară imediat. Trei zile a plâns după acest moment, dar iată că muzica încă este pasiunea ei.

"A sosit Doamna Întunericului", a fost prima reacție a Loredanei când a văzut-o pe tânăra în vârstă de 25 de ani pe scena X Factor.

Ariadna a interpreta pe scena X Factor piesa "Revolution" - Judas Priest și "Yesterday" a celor de la The Beatles. A început în forță și a demonstrat că este specială. Loredana i-a spus că apreciază faptul că și-a asumat riscuri atunci când a făcut alegerile muzicale și că un astfel de concurent caută pentru marea finală X Factor.

Ștefan Bănică nu a fost impresionat de interpretarea sa și a spus că nu vrea să o mai audă cântând și melodia "Yesterday": "Dacă colegii vor să te audă cântând, e problema lor. Eu nu vreau!"

Andra Ariadna Chitu a reușit însă să îi impresioneze pe ceilalți trei jurați și a obținut 3 X DA.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

Lucian Pință, electricianul care a adus lacrimi în ochii Loredanei la X Factor. Interpretarea lui a fost fără cusur ... Explozie de energie la X Factor. Denis Alexandra Iane a făcut show pe acordurile piesei "I Like It"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x