Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Bella Santiago, câștigătoarea „X Factor”! A avut o copilărie chinuită și tot ce și-a dorit a fost să-și ajute fetița

Bella Santiago, câştigătoarea X Factor din sezonul 8, la prima apariţie într-un platou TV! Artista a vorbit despre ce a însemnat pentru ea experiența „X Factor” și ne-a împărtășit povestea tulburătoare a vieții înainte de venirea în România.

Bella Santiago, câştigătoarea X Factor din sezonul 8, la prima apariţie într-un platou TV! Artista a vorbit despre ce a însemnat pentru ea experiența „X Factor” și ne-a împărtășit povestea tulburătoare a vieții înainte de venirea în România.

„Experiența X Factor a fost foarte, foarte tare! Îmi doream foarte mult să fiu pe scena X Factor.”

Cu toate că își dorea foarte mult participarea la „X Factor”, o prietenă a fost cea care a făcut pasul cel mare, fără ca Bella să știe. Acum, câștigătoarea trofeului spune că este un artist schimbat, evoluat, cu o carieră pe cale să explodeze. În urma difuzării episodului de la audiții, Bella Santiago a primit prima ofertă de concert în străinătate, în Dubai.

Între Bella Santiago și mentorul ei, Delia, s-a înfiripat o frumoasă prietenie. „Delia este cel mai mare artist din România. Este un om cald, deschis și liber. ”.

Un singur lucru lipsește din viața Bellei Santiago: fiica ei, pe care a fost nevoită să o lase în Filipine. Ce se va întâmpla acum cu micuța și ce povești dureroase ascunde artista, puteți afla, din materialul video de mai jos:

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro