Antena Căutare

Ce mai face Andrei Leonte, primul câștigător X Factor. Este de nerecunoscut! Ultima imagine a artistului i-a emoționat pe fani: "Semeni cu bunicul! Ce norocos ești că îi mai ai!

A făcut furori pe scena de la "X Factor", când a reuşit să câştige titlul de primul câştigător al show-ului de talente,  iar acum este un artist în sensul adevărat al cuvântului. 

A făcut furori pe scena de la "X Factor", când a reuşit să câştige titlul de primul câştigător al show-ului de talente, iar acum este un artist în sensul adevărat al cuvântului.

Pe lângă dragostea de muzică, Andrei Leonte călătorește și știe să-și țină aproape cele mai dragi ființe. De curând, artistul le-a făcut o vizită bunicilor și a împărtășit bucuria cu fanii de pe Facebook: "Pe prispă!".

Publicul a reacționat în consecință, emoționat de imaginea postată de fostul concurent de la X Factor: “Văleu, o vinit ficioru pi la noi oleacî, și sî-ț dea mamaia, dragu gnieu? Cred ca te faci vinovat de o planificare la bunicu’ meu, Andrei Leonte! Trezesti sentimente de vinovăție în alți nepoți!", "Ce norocos ești că îi mai ai!", "Ce bine semeni cu bunicul!".

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x