XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

Ce mai face Andrei Leonte, primul câștigător X Factor. Este de nerecunoscut! Ultima imagine a artistului i-a emoționat pe fani: "Semeni cu bunicul! Ce norocos ești că îi mai ai!

 
+8 click pentru
galerie

A făcut furori pe scena de la "X Factor", când a reuşit să câştige titlul de primul câştigător al show-ului de talente,  iar acum este un artist în sensul adevărat al cuvântului. 

Pe lângă dragostea de muzică, Andrei Leonte călătorește și știe să-și țină aproape cele mai dragi ființe. De curând, artistul le-a făcut o vizită bunicilor și a împărtășit bucuria cu fanii de pe Facebook: "Pe prispă!".

Publicul a reacționat în consecință, emoționat de imaginea postată de fostul concurent de la X Factor: “Văleu, o vinit ficioru pi la noi oleacî, și sî-ț dea mamaia, dragu gnieu? Cred ca te faci vinovat de o planificare la bunicu’ meu, Andrei Leonte! Trezesti sentimente de vinovăție în alți nepoți!", "Ce norocos ești că îi mai ai!", "Ce bine semeni cu bunicul!".

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe