Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Denis Costea a crescut! După ce a terminat... pizza, vrea să termine... Conservatorul!

Denis Costea cântă de când se știe. A apărut la ”Next Star”, a jucat în piese de teatru. Lumea-l cunoaște de ceva vreme: prichindel fiind, își ajuta părinții în pizzeria din Zizin. Acum a crescut, e pe rock'n'roll, cântă la saxofon și vrea să termine... Conservatorul!

Deși e mic, Denis Costea aleargă pe ”Plaja adolescenților”. Iubitorii filmului știu de ce...

Denis Costea a impresionat de mic, urcând pe scenă, în diferite ediții, la ”Next Star”. Cântă de când se știe - ”de pe vremea când eram înalt cât un microfon pentru copii” - după cum glumește, de fiecare dată însoțit de un instrument muzical. A uimit jurații, a jucat în piese de teatru alături de Florea Vizante. Repertoriu bogat încă de atunci, de la ”El Condor Pasa” la ”Sex Bomb”.

La ”X Factor”, Denis Costea a arătat că s-a maturizat, schimbând registrul. A trecut pe rock'n'roll, dar n-a uitat de instrumentul muzical. ”Eu am emoțiile înainte de a urca pe scenă”, spune artistul de doar 14 ani. ”După, uit de ele”. L-a ”încălzit” imediat pe Ștefan Bănică, dar și Loredana, Delia ori Florin Ristei au dat drumul la dans. ”Am venit să arăt publicului că am mers mai departe cu muzica, pentru că asta e ceea ce vreau să fac. N-a fost ușor, mai ales că eu, fiind un solist vocal-instrumental, a trebuit să lucrez mai mult la coordonare”, continuă.

Bianca Ionescu, concurentă X Factor: ”Îi mulțumesc lui Ștefan că nu m-a lăsat să mă arunc în prăpastie. Eram pe lângă piesă!”​

Recunoaște că face vocalize sub duș, doar că acolo nu poate lua cu el și... instrumentul!

Video