Antena Căutare

S-a îndrăgostit Bendeac? Denisa, tânăra adoptată de Sicilia a făcut furori printre bărbații din juriu: „Ai ceva special”

A plecat de mai multă vreme din România și s-a stabilit în Sicilia, dar nu a uitat limba maternă, cum chiar ea o recunoaște.

A plecat de mai multă vreme din România și s-a stabilit în Sicilia, dar nu a uitat limba maternă, cum chiar ea o recunoaște. Atât de impresionat a fost Vlad Drăgulin de prezența Denisei Horvat, încât i-a oferit o brățară. Mihai Bendeac i-a pus inima pe tavă, iar jurații bărbați au privit-o admirativ, asta înainte de a interpreta piesa celebrei Adele.

Chiar dacă vocea concurentei X Factor nu a ajuns încă la nivelul cerut de jurați, reacțiile acestora nu au fost negative, așa cum se așteptau prezentatorii, ba dimpotrivă.

Un copil speriat: „Sunt îngrijorat de cât de tare îți bate inima”. Și când timiditatea se oprește, începe minunea... Ce voce neobișnuită! În numele... mamei. Iurie Zara, DJ-ul cu o poveste de viață care l-a făcut pe Bănică să spună: „Aș ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x