Antena Căutare

Florin Răduță are o super-melodie! „Goi”, piesa fostului câștigător X Factor, care va deveni hitul toamnei în România

A câștigat X Factor, iar după succesul înregistrat în show-ul difuzat de Antena 1, Florin Răduță a devenit un nume important în industria muzicală. 

A câștigat X Factor, iar după succesul înregistrat în show-ul difuzat de Antena 1, Florin Răduță a devenit un nume important în industria muzicală.

Astăzi, Răduță și-a lansat ultima piesă, care are toate șansele de a deveni unul dintre hiturile toamnei în România, piesa adunând deja câteva mii de vizualizări în mediul online. Cântecul se intitulează „Goi” și este o creație sută la sută marca Florin Răduță, câștigătorul X Factor fiind compozitorul și textierul acestei melodii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marți, de la ora 20.00, la Antena 1. O fostă câștigătoare Next Star, pe scena X Factor: „Visul meu este să ajung pe Broa... Ce e asta? Carla's Dreams este noul concurent la X Factor! Sergiu a urcat pe scenă și a intrat în concurs!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x