XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Foto. Delia a plecat, DIN NOU!!!, în vacanţă! Ţinutele juratei X Factor i-au surprins pe fani

 
+5 click pentru
galerie

Nici nu a trecut o lună de când Delia s-a întors dintr-o mega vacanţă exotică, că jurata X Factor şi-a făcut iar bagajele pentru o pauză de câteva zile

Delia a ales şi de data aceasta o destinaţie caldă şi însorită - Barcelona! Jurata de la X Factor şi soţul ei au parte de o vreme extraordinară, motiv pentru care cei doi profită pentru a se plimba cât mai mult în superbul oraş spaniol. 

Aşa cum ne-a obişnuit deja, Delia a ales şi zilele acestea ţinute noncomformiste, iar fanii au complimentat-o cu fiecare ocazie: "Te ador!", "Like a boss" sau "Eşti superbă". 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe