Antena Căutare

Horia Brenciu către un concurent „X Factor”: „Îţi dau studioul meu gratis!”

Audiţiile „X Factor” aduc în faţa juriului şi tineri necunoscuţi, dar extrem de talentaţi, cu potenţial mare şi cu o energie de invidiat.

Audiţiile „X Factor” aduc în faţa juriului şi tineri necunoscuţi, dar extrem de talentaţi, cu potenţial mare şi cu o energie de invidiat.

Este exact ceea ce caută cei patru juraţi ai show-ului de la Antena 1, iar atunci când pe scenă, în faţa lor, intuiesc factorul X aceştia au cele mai frumoase reacţii.

Este şi cazul lui Horia Brenciu care, impresionat şi cucerit de un tânăr din cea de-a cincea zi de filmări, i-a spus acestuia la finalul interpretării: „Îţi dau studioul meu gratis pentru prima piesă pe care o vei lansa”, asigurându-l de toată susţinerea sa.

Ce a cântat tânărul, care a fost reacţia sa la auzul unei astfel de propuneri şi ce au adăugat ceilalţi juraţi, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon „X Factor” care începe din această toamnă.

Audițiile de la X Factor sunt în toi, iar jurații nu pierd ocazia să se pozeze. Delia și Horia Brenciu fac echipa... PREA TARE! Anul trecut, Carla's Dreams era... "SERGIU"! Ce poreclă i-au dat ceilalţi juraţi celebrului artist ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x