Antena Căutare

Ilona, una dintre "cele mai mari vedete" de la X Factor. S-a distrat și i-a distrat pe toți în culise

Ilona Brezoianu este un adevărat personaj în culisele X Factor.

Ilona, extra factor, în culisele ediției 8, X Factor
Ilona Brezoianu este un adevărat personaj în culisele X Factor. | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

De această dată, surpriză, Ilona nu a mai stat de vorbă cu concurenții în culisele emisiunii X Factor, așa cum a făcut-o până acum. A vrut să fie "cea mai mare vedetă" și a pus în scenă un moment memorabil.

Pentru că de ceva timp, Ilona a spus în fața camerelor că vrea să fie și ea la masa juriului, nu a mai stat pe gânduri și s-a aranjat, s-a îmbrăcat ca o adevărată divă, s-a coafat și și-a făcut intrarea ca o vedetă. A venit cu mașina pe platourile de filmare și a cerut cu insistență să facă și ea parte din juriu.

Citește și: Iulian Canaf și Kalon Rae, întâlnire cu Ilona Brezoianu la eXtra Factor. “Hai că i-am încălzit, i-am făcut de carnaval”

Chiar dacă totul a fost un moment pus în scenă doar pentru amuzamentul telespectatorilor, Ilona și-a intrat bine în rol. A intrat în cabina Loredanei, a lui Florin Ristei și a încercat să se pună bine cu fiecare dintre ei, poate, poate își va atinge scopul.

Ca o adevărată divă, Ilona a așteptat cu nerăbdare să fie chemată la masa juriului, dar nu s-a întâmplat. Dezamăgită, actrița a plecat tot cu mașina și întreg staff-ul ei, dar a promis că va reveni și a spus că îi iubește pe toți cei care o cunosc.



Ilona Brezoianu pune în fiecare săptămână în scenă câte un moment amuzant pentru Extra Factor. Actrița este sarea și piperul din culisele emisiunii X Factor și mereu reușește să le aducă celor prezenți zâmbetul pe buze.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

David Adrian Ștefan, cel mai mic concurent de anul acesta, și o americancă de 46 de ani, și-au găsit drumul direct către...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x