Antena Căutare

Ioana Ardelean, concurenta "X Factor" aplaudată la scenă deschisă. Interpretarea care i-a adus 4 DA

“X Factor” a început cel de-al 9-lea sezon cu o prestație inedită din partea concurentei Ioana Ardelean, care a impresionat juriul cu o melodie neașteptată. 

Galerie
Eryn Allen Kane - Still In Love. Vezi cum cântă Ioana Ardelean la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În vârstă de 20 de ani, Ioana e originară din Oradea și s-a mutat de 2 ani în București pentru a începe studiile universitare. Deși la facultate studiază Litere, Ioana susține că întotdeauna a fost atrasă de creativitate si artă, în special de muzică.

Ioana Ardelean, concurenta "X Factor" aplaudată la scenă deschisă. Interpretarea care i-a adus 4 DA

Ioana Ardelean, concurentă în sezonul 9 "X Factor"

A decis să își urmeze visul la audițiile "X Factor", unde a venit însoțită de iubitul ei. Înainte să cucerească juriul cu talentul său, a impresionat cu frumusețea ei. După ce a urcat pe scena "X Factor" de la Antena 1, Ioana a lăsat juriul fără cuvinte cu melodia “Still In Love”.

După prestația ei impresionantă, Ioana a primit patru DA, după o mică luptă între jurați.

Cânți foarte bine,” a declarat Ștefan Bănică Jr. după prestația Ioanei. Juratul X Factor se va ocupa in acest sezon de categoria fetelor sub 24 de ani, așa că va fi mentorul ei în timpul competiției. “Ai farmec. Ești frumoasă. Ești armonioasa. Ești ceea ce se cheamă acum, în 2020, posibilul prieten din spatele tău, X Factor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea "X Factor" ca să descoperi cum a reușit Ioana Ardelean să lase juriul fără cuvinte!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

Florin Ristei, cel mai bun an din carieră. De la fost concurent, la jurizat talente într-un show imens: "Mi s-a făc... Lavinia Jitaru, concurenta de doar 16 ani care a cucerit juriul "X Factor" cu o melodie interpretată la pian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x