Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo XFactor

XFactor

Vineri, ora 20.30, Un nou sezon #DeNeoprit

Ioana Ardelean, concurenta "X Factor" aplaudată la scenă deschisă. Interpretarea care i-a adus 4 DA

“X Factor” a început cel de-al 9-lea sezon cu o prestație inedită din partea concurentei Ioana Ardelean, care a impresionat juriul cu o melodie neașteptată. 

Eryn Allen Kane - Still In Love. Vezi cum cântă Ioana Ardelean la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În vârstă de 20 de ani, Ioana e originară din Oradea și s-a mutat de 2 ani în București pentru a începe studiile universitare. Deși la facultate studiază Litere, Ioana susține că întotdeauna a fost atrasă de creativitate si artă, în special de muzică.

Ioana Ardelean, concurenta "X Factor" aplaudată la scenă deschisă. Interpretarea care i-a adus 4 DA

Ioana Ardelean, concurentă în sezonul 9 "X Factor"

A decis să își urmeze visul la audițiile "X Factor", unde a venit însoțită de iubitul ei. Înainte să cucerească juriul cu talentul său, a impresionat cu frumusețea ei. După ce a urcat pe scena "X Factor" de la Antena 1, Ioana a lăsat juriul fără cuvinte cu melodia “Still In Love”.

După prestația ei impresionantă, Ioana a primit patru DA, după o mică luptă între jurați.

Cânți foarte bine,” a declarat Ștefan Bănică Jr. după prestația Ioanei. Juratul X Factor se va ocupa in acest sezon de categoria fetelor sub 24 de ani, așa că va fi mentorul ei în timpul competiției. “Ai farmec. Ești frumoasă. Ești armonioasa. Ești ceea ce se cheamă acum, în 2020, posibilul prieten din spatele tău, X Factor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea "X Factor" ca să descoperi cum a reușit Ioana Ardelean să lase juriul fără cuvinte!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

🎼 Vezi edițiile integrale X Factor, online, pe AntenaPlay! 🔴 Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/x-factor-sezonul-9

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Video