Antena Căutare

Ce voce neobișnuită! În numele... mamei. Iurie Zara, DJ-ul cu o poveste de viață care l-a făcut pe Bănică să spună: „Aș veni la concertele tale”

Este un DJ cu... voce. Iurie Zara e genul acela de concurent despre care știi că îți va oferi mari surprize, iar previziunile s-au adeverit.

Este un DJ cu... voce. Iurie Zara e genul acela de concurent despre care știi că îți va oferi mari surprize, iar previziunile s-au adeverit. Pe scenă, omul care mixează în cluburi, devine o voce fabuloasă, iar când piesa e cântată în dulecele grai moldovenesc, totul devine un vis.

În spatele scenei, mama lui Iurie a plâns ca un copil, iar explicația a fost dată chiar de Iurie: „Am venit cu mama pentru că reprezintă totul pentru mine. Mi-a fost și mamă și tată. Nu știu cum o să-i pot mulțumi vreodată”, a mărturisit tânărul din Chișinău.

Momentul a devenit și mai eomționant când Iurie împreună cu unul dintre jurați au cântat una dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul ultimului.

S-a îndrăgostit Bendeac? Denisa, tânăra adoptată de Sicilia a făcut furori printre bărbații din juriu: „Ai ceva special”... Cunoștințe vechi. Șapte băieți și-o ștrengăriță au venit pentru marele premiu. Vox, trupa cu un altfel de sound...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x