Antena Căutare

Izabela Simion, prezența puternică din prima Gala Live. Dacă aţi şti câte lacrimi sunt în spatele acestui zâmbet"

Izabela Simion, eleva lui Carla's Dreams, recunoaşte că metorul ei este o enigmă pentru ea şi încearcă să îl mulţumească şi să-i ia în considerare toate sfaturile. De asemenea, considera că este o adevărată provocare să se afle în echipa lui. 

Izabela Simion, eleva lui Carla's Dreams, recunoaşte că mentorul ei este o enigmă pentru ea şi încearcă să îl mulţumească şi să-i ia în considerare toate sfaturile. De asemenea, consideră că este o adevărată provocare să se afle în echipa lui.

Alegerea din această seară îi va lua pe toţi prin surprindere. Piese că "Blestem - Cine iubeşte şi lasa", interpretată de regretata Maria Tănase, dar şi "Marioara de la Gorj" au înveselit atmosfera în platoul.

Schimbarea de look a concurentei i-a luat pe toţi prin surprindere, mai ales dacă stăm să ne gândim că mentorul s-a implicat și el puțin.

Horia Brenciu: "Eu mi-am dat seama că e mâna lui Carla. Vocea Izabelei este magnifică. Îi mulţumesc că m-a însoţit de-a lungul turneului"

"Am fost exigent pentru acel procent care lipsea, până la 100. Dacă aţi şti câtă muncă şi câte lacrimi sunt în spatele acestui zâmbet, aţi ţine minte un nume: Izabela Simion", a mărturisit mentorul ei, Carla's Dreams.

Marcel Roșca, elevul lui Horia Brenciu, emoții imense pe scenă. "Pe aripi de vânt", într-o interpretare specia... LIVE DE LA GALELE X FACTOR! Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu i-a susținut aripile Deliei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x