XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Juriul X Factor a început căutările pentru câştigătorul sezonului 8! Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, gazdele show-ului de la Antena 1

 
+2 click pentru
galerie

Audiţiile noului sezon X Factor au început! Chiar dacă juraţii au rămas în aceeaşi formulă, show-ul va avea prezentatori noi. Mihai Bendeac şi colegul lui, din Băieţi de Oraş, Vlad Drăgulin sunt cei care îi vor întâmpina pe concurenţi în culise.

Este a treia zi de audiţii în care concurenţii au fost încurajaţi, în culise, de noii prezentatori. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin vor fi cei care îi vor întâmpina înainte să intre pe scenă.

"Sunt oameni cu care trebuie să stai puţin mai mult ca să intre în starea respectivă. Consider că scopul pe care mi l-am propus a fost atins. Pentru mine, marea lor majoritate au fost foarte buni", spune Bendeac, din mijlocul celor veniți la audiții.

"Cumva toţi m-au impresionat. Eu petrec mult timp cu ei. Au un numitor comun, se vede o speranţă în privirea lor, se vede că se pregătesc pentru un moment mare", completează Drăgulin.

Pentru un moment mare se pregătesc şi juraţii. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla s Dreams vor să aleagă cei mai talentaţi concurenţi alături de care să câştige finala sezonului 8.

Audiţiile au început acum două zile, la Palatul Copiilor, şi vor continua până pe 24 iulie. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe