XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

"Mă scăldam într-o cadă plină de cartofi prăjiți. Am cerut și sare". Cum a scris Delia melodia "“Du-te-mă": "Îi era foarte foame!"

 
+3 click pentru
galerie

Nonconformista, cameleonica, mereu surprinzătoare, Delia revine cu un nou single, care se numeşte “Du-te-mă”. Piesa a fost compusă integral de către artistă şi produsă de Alex Cotoi, care a creat majoritatea hiturilor Carla’s Dreams, dar şi single-ul anterior al Deliei, “Fata lu’ tata”.

Videoclipul piesei “Du-te-mă” a fost filmat şi regizat de NGM Creative (Bogdan Păun şi Alex Mureşan), scenariul îi aparţine Deliei, iar producţia video este realizată de către Loops Production. Videoclipul este energic, colorat, cu o atitudine încrezătoare, dar şi amuzantă, autoironica a Deliei. De imaginea artistei, s-au ocupat Alexandru Abagiu (make-up), Sorin Stratulat (hair) şi Hilke Muslim (styling).

“Într-o lume perfectă, femeile au senzaţia că trebuie să se încadreze în şabloanele inventate de alţii. Dragi femei, cereţi-vă drepturile! Şi nu va mai înfometaţi! Pofta de mâncare înseamnă pofta de viaţă! Iubiţi-vă mai mult! Şi hrăniţi-vă sufletele! Nu va mai persecutaţi de dragul şabloanelor! Cereţi sex şi mâncare atunci când aveţi nevoie! Poftă bună”, a declarat Delia.

Artista a lansat la finele anului trecut “Fata lu’ tata”, piesa ce a adunat peste 18.000.000 viuzalizari pe YouTube şi “Verde Împărat”, ce a generat peste 5 milioane de vizualizări. 

Despre Delia se ştie că este gurmandă. Gurmandă, dar cu un trup de zeiţă. Să nu mai vorbim despre talent. Şi când aceste două calităţi se combină, iese un hit.

"O melodie pe care a scris-o atunci când îi era foarte, foarte mare. În clip, există o cadă plină de cartofi prăjiţi în care te scalzi", spune Morar.

"Am cerut şi sare, la un moment dat. Clip-ul a fost filmat la mine acasă". Cât despre versuri.... "Scriam versuri pentru altă piesă şi piesa aia m-a zăpăcit atât de tare încât nu găseam o idee. La un moment dat, când văd că mă duc spre nicăieri, schimb piesa. Scriam altceva şi m-am trezit scriind asta!", a povestit Delia, invitată la Morning Zu.

Anul trecut, Delia a lansat albumul “Live”, material ce include hiturile artistei “Cum ne noi”, “Da, mama”, “Cine m-a făcut om mare”, “Ce are ea” şi a susţinut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold-out sub conceptul “Psihedelia”.

Single-ul “Du-te-ma” este o coproductie Cat Music si Global Records.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe