Antena Căutare

Mai tineti minte hit-urile N&D? Iata cum arata jurata Delia acum 13 ani, alaturi de Nick!

"Haide, vino inapooooi, sa fim iar amandoi..." se auzea acum 13 ani in casele adolescentilor si la concertele in aer liber. Acum 13 ani, jurata Delia facea parte din N&D.

"Haide, vino inapooooi, sa fim iar amandoi..." se auzea acum 13 ani in casele adolescentilor si in timpul concertelor in aer liber. Acum 13 ani, jurata Delia facea parte din N&D.

Din 1999 pana in 2003, Nick si Delia au fost membrii trupei N&D. Au cunoscut succesul la nivel national cu piese precum "Vino la mine" si "Vreau sa plang". Totusi, jurata noastra a decis sa isi croiasca propriul drum in muzica ca artista solo.

Au trecut 10 ani de cand cei doi au mers in concert ca trupa, iar Delia recunoaste ca momentele de nostalgie nu lipsesc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la Hollywood, la X Factor Romania: O concurenta, colega de platou a lui Jean-Claude Van Damme... VIDEO! Vikingi sau jucatori de fotbal american? Razvan si Dani, asa cum nu i-ai mai vazut niciodata, la X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x