XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Melodia care a înnebunit România s-a auzit LIVE la Radio ZU! Arilena Ara, câştigătoarea X Factor Albania, a cântat o variantă specială a piesei "Nentori"

 

Are 18 ani şi un succes răsunător! Piesa "Nentori" face furori în România, ba chiar este numărul 1 în Shazam. Şi cum Radio ZU are cei mai tari invitaţi, Arilena Ara a venit să cânte LIVE o variantă acustică a melodiei. 

Arilena Ara a câştigat X Factor în Albania la doar 14 ani iar drumul său în muzică a fost, de atunci, unul frumos şi cu un succes garantat! Artista a povestit totul, în direct, la Radio ZU.  

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe