Live acum
Prime Time 20:00iUmor
Logo XFactor

XFactor

Vineri, ora 20.30, Un nou sezon #DeNeoprit

Momentul Biancăi Ionescu a fost oprit de Ștefan Bănică Jr. Cum a reușit totuși să impresioneze pe scena "X Factor"

După ce a strâns mii de urmăritori pe Instagram, Bianca Ionescu a venit și pe scena “X Factor” în sezonul 9 pentru a cuceri inimile românilor. Începutul prestației ei a fost surprinzător - tânăra a fost oprită de Ștefan Bănică Jr. după doar câteva secunde.

Adele - Hello și Demi Lovato - You Don't Do It For Me Anymore. Vezi cum cântă Bianca Ionescu la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

La 17 ani, Bianca a urcat pe scena “X Factor”, de la Antena 1, cu energie și a vorbit cu jurații despre rețelele de socializare, cum a descoperit TikTok și despre câinele ei.

Și-a început prestația cu melodia “Hello”, de la Adele, însă a fost oprită înainte să ajungă la refren, de Ștefan Bănică Jr., ce i-a oferit oportunitatea să cânte o altă melodie.

Inițial, Bianca nu a vrut să lupte până la capăt, dar a pus stăpânire pe emoțiile ei și a continuat spectacolul.

Deși a fost puțin reticentă la început, Bianca a cântat și “Don’t Do It For Me Anymore”, cu care a reușit să impresioneze, în sfârșit, juriul.

A doua șansă s-a dovedit a fi cea câștigătoare - Bianca a revenit după “sperietură” și a reușit să își transmită emoțiile prin piesă.

"Ce s-a întâmplat cu tine devine un moment de televiziune, pentru că am văzut o evoluție în direct!" a declarat Ștefan Bănică Jr. “Am văzut o fată aparent superficială, după care vedem o fată care cântă dinăuntru.

Momentul Biancăi Ionescu a fost oprit de Ștefan Bănică Jr. Cum a reușit totuși să impresioneze pe scena "X Factor"

Bianca Ionescu, concurentă în sezonul 9 "X Factor"

Bianca a încheiat show-ul cu lacrimi în ochi și 3 DA. Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea “X Factor” și vezi prestația emoționantă a Biancăi!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

🎼 Vezi edițiile integrale X Factor, online, pe AntenaPlay! 🔴 Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/x-factor-sezonul-9

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Video