XFactor

PREMIERA: 26 august | DUMINICĂ | ora 20.00

Nicoleta Nucă a recunoscut: „În Moldova am devenit cunoscută după ce am avut succes în România”

 

Nicoleta Nucă. Un nume respectat în muzica românească. A devenit cunoscută după ce a apărut și la X Factor România, într-un sezon în care a luptat pentru cucerirea marelui trofeu cu șanse reale. 

Prezența sa pe scena celebrului show de televiziune difuzat de Antena 1 a transformat-o peste noapte într-o vedetă. Cariera i-a explodat, iar piesele sale au început să fie difuzate la radio și pe posturile tv de profil.

De curând, Nicoleta a oferit un interviu revistei Stil&Elan în care vorbește despre viața de vedetă.

„Am devenit cunoscută în Republica Moldova după ce am apărut la X Factor România. Până atunci nu mă cunoștea prea multă lume deoarece nu am stat foarte multă vreme în țară. Am plecat în Italia și de-aici am ajuns în România. Îmi iubesc fanii din țara mea de adopție și din Moldova în egală măsură, așa că indiferent ce voi lansa în viitor, va fi pentru toți cei care îmi apreciază munca indiferent de țara din care provin”, a spus Nicoleta.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe