Antena Căutare

O tânără fără auz cântă pe scena X Factor, în această seară! „Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”

Marea premieră X Factor din cel de-al nouălea sezon, din această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, îi va trece pe Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Florin Ristei prin toate stările sufletești.

De la admirație, la dezaprobare și de la dans până la lacrimi, cei patru jurați vor trece prin toate stările, pentru ca apogeul să fie atins când pe scena X Factor va urca și va cânta o tânără care și-a pierdut auzul încă din primul an de viață, din cauza unei erori medicale. ”Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”, le-a explicat tânăra celor patru jurați.

O tânără fără auz cântă pe scena X Factor, în această seară!   „Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”

Juratii X Factor

”Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!”, a mărturisit printre lacrimi Loredana Groza.

O tânără fără auz cântă pe scena X Factor, în această seară!   „Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”

Jurații X Factor

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea marea premieră în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Totodată, în timp ce jurații vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv pe canalul oficial de Youtube al emisiunii.


X Factor, 11 septembrie, 20.30. Vezi cum cântă Florin Ristei piesele colegilor de jurizare: Loredana, Delia și Ștefan Bă... Ilona Brezoianu, eXtra Factor. ”Am cântat Coace, Doamne, prunele! dar nu am mers mai departe. Am devenit din X, eXtra!&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x