XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Olga Verbițchi retrăieşte emoţia concursului! Câştigătoarea sezonului al şaselea ne-a adus-o pe Federica Russo pe scena X Factor: "Uau, eşti dinamită!"

 

După ce anul trecut Olga Verbițchi a trăit pe propria piele emoțiile de pe scena ”X Factor”, câștigătoarea sezonului 6 al emisiunii are parte din nou de senzații tari.

De această dată, câștigătoarea de anul trecut a emisiunii ”X Factor”, Olga Verbițchi, nu are emoții pentru ea, ci pentru o prietenă cântăreață din Italia. Olga și Federica Russo Ebiwua s-au întâlnit întâmplător la un concurs de muzică, s-au împrietenit, iar de atunci s-au tot întâlnit la diverse competiții.

 

„Am cântat ultima dată împreună la un concurs la Iași, iar atunci Olga m-a încurajat să vin la X Factor. Mi-a spus că pentru ea a fost ca o mare familie”, a povestit Federica sau ”Tina Turner mic copil”, așa cum o alintă Horia.

Pentru această seară, italianca de doar 14 ani a pregătit piesa "Mamma Knows Best" de la Jessie J. Nici că se putea o alegere mai bună, juraţii fiind impresionaţi de atitudinea, vocea şi energia de care dă dovadă Federica. 

"Uau, eşti dinamită, bravo. Şi ai doar 14 ani", îi spune uimită Delia. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE