Antena Căutare

Olga Verbițchi retrăieşte emoţia concursului! Câştigătoarea sezonului al şaselea ne-a adus-o pe Federica Russo pe scena X Factor: "Uau, eşti dinamită!"

După ce anul trecut Olga Verbițchi a trăit pe propria piele emoțiile de pe scena ”X Factor”, câștigătoarea sezonului 6 al emisiunii are parte din nou de senzații tari.

După ce anul trecut Olga Verbițchi a trăit pe propria piele emoțiile de pe scena ”X Factor”, câștigătoarea sezonului 6 al emisiunii are parte din nou de senzații tari.

De această dată, câștigătoarea de anul trecut a emisiunii ”X Factor”, Olga Verbițchi, nu are emoții pentru ea, ci pentru o prietenă cântăreață din Italia. Olga și Federica Russo Ebiwua s-au întâlnit întâmplător la un concurs de muzică, s-au împrietenit, iar de atunci s-au tot întâlnit la diverse competiții.

„Am cântat ultima dată împreună la un concurs la Iași, iar atunci Olga m-a încurajat să vin la X Factor. Mi-a spus că pentru ea a fost ca o mare familie”, a povestit Federica sau ”Tina Turner mic copil”, așa cum o alintă Horia.

Pentru această seară, italianca de doar 14 ani a pregătit piesa "Mamma Knows Best" de la Jessie J. Nici că se putea o alegere mai bună, juraţii fiind impresionaţi de atitudinea, vocea şi energia de care dă dovadă Federica.

"Uau, eşti dinamită, bravo. Şi ai doar 14 ani", îi spune uimită Delia.

O admiratoare i-a recitat o poezie lui Carla’s Dreams, pe scena ”X Factor”: ”Pe noi ne leagă creația, sunt inspirată din... Hair-stylistul care vrea să fie cântăreţ! Cristian Scutaru, moment de zile mari la X Factor: "Bravo, bă, băiatule!&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x