XFactor

VINERI | ora 20.00

QUATTRO. Și visul adolescenței

 


Ce se poate întâmpla atunci când patru domnișoare se pun pe cântat? Se formează o trupă...

În ordinea numerelor de pe tricou: Ilinca Băcilă - 15 ani, Raluca Chiorean - 15 ani, Teodora Nicoschi - 16 ani și Alexandra Viman -15 ani. Enumerarea nu a fost întâmplătoare. Adolescentele sunt cam de aceeași vârstă, din Cluj-Napoca, iar formația se numește Quattro. Logic, că doar sunt în varianta de patru!

S-au unit în spiritul muzicii în urmă cu doi ani și sunt cele mai bune prietene. Ne vedem cu ele în Galele Live!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE