Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Rawi Srouji a avut curajul să interpreteze piesele lui Amr Diab și a impresionat. Loredana a savurat fiecare secundă

Rawi Srouji este originar din Nazaret, e student la Facultate de Psihologie în Cluj, simte că nu este acceptat de toată lumea din cauza faptului că este arab, dar acest lucru nu îl face să fie descurajat.

Rawi Srouji, pe scena X Factor

Antena 1

Rawi a venit însoțit la X Factor de vecina lui, doamna Cristina, o femeie în vârstă, care are încredere mare în băiat. Povestea lor a început atunci când Rawi nu s-a mai înțeles cu proprietarii unde locuia, iar bătrânica a ales să îl ia la ea.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Doamna a urcat pe scenă alături de Rawi și a urmărit prestația lui de la masa juraților, de pe scaunul lui Florin Ristei.

Citește și: Radu Deac, întâlnire cu Ilona Brezoianu. Ce i-a povestit înainte de a urca pe scena X Factor

"Tamally Maak" a fost piesa pe care Rawi a ales să o interpreteze pe scena X Factor, o melodie pentru care Loredana s-a ridicat de pe scaun și a dansat de la început până la sfârșit. Ștefan și Loredana i-au dat DA, dar Delia a spus NU. Ristei a lăsat-o pe doamna Cristina să decidă în locul lui, iar bătrânica i-a dat DA.Rawi a intrat pe lista scurtă și așteaptă decizia juraților pentru a vedea dacă merge sau nu în Bootcamp.X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Video