Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la munca
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Sergiu Bulc, tâmplarul cu voce de aur! "Nu am nicio legătură cu muzica. Nu am făcut ore de canto"

Sergiu Bulc are 26 de ani. Vine din Arad. Până acum, nimic deosebit. Sergiu are o meserie frumoasă, dar care nu prea are legătură cu viaţa artistică...este tâmplar!

Sergiu Bulc are 26 de ani. Vine din Arad. Până acum, nimic deosebit. Sergiu are o meserie frumoasă, dar care nu prea are legătură cu viaţa artistică...este tâmplar!

Sergiu se declară un începător în muzică, un talent pe care la descoperit recent:

"M-am apucat de cântat acum 5 ani, stând pe bancă în faţa blocului şi imitând diferiţi cântăreţi. E prima oară când cânt pe o scenă."

Pe scenă, s-au văzut emoţiile şi lipsa de experienţă. Cu vocea tremurândă, a reuşit să cucerească publicul cu sinceritatea sa, punându-şi tot sufletul în piesa interpretată.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube