Antena Căutare

Teodora Sava, fetița minune a muzicii! Când s-a născut, nu a scos niciun sunet, însă acum a recuperat cu brio: "Sper să fac asta toată viața"

Teodora Sava, adolescenta din Piatra Neamț, s-a dedicat mucizii încă din primii ani de viață și nu se vede făcând altceva.

Teodora Sava, adolescenta din Piatra Neamț, s-a dedicat mucizii încă din primii ani de viață și nu se vede făcând altceva.

Mama e foarte emoționată și se stresează de fiecare dată. Eu m-am născut prematur și am luat nota 6 la naștere. Au fost mari probleme și nu am scos nici un sunet o vreme.

Apoi am început să cânt de la grădiniță, am descoperit dragostea pentru muzică și sper să fac asta toată viața. Studiez de 4 ani flaut și pian, deși părinții îmi spun uneori să încerc să am și o altă meserie de rezervă. Dar asta mă definește, nu pot trăi altfel”, a povestit Teodora.

La doar 15 ani a reușit să ridice de pe scaune toți jurații!

Danil Murzac, din nou pe scena X Factor, după ce, în 2014, s-a retras din cauza unei pierderi tragice! "Frățiorul ... "Este băiatul cu portocalele". Cristian Nistor, mega-surpriza de la X Factor! Delia a rămas uimită când l-a vă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x