Antena Căutare

Vlad Drăgulin, ”talismanul” concurenților la ”X Factor”

Vlad Drăgulin, care s-a alăturat în cel de-al optulea sezon echipei ”X Factor”, show ce va avea marea premierã duminicã, de la 20:00, la Antena 1, a devenit fără să vrea talismanul norocos al unora dintre concurenți.

Totul a pornit după ce una dintre multele brățări de la mâinile sale i-au adus unui concurent cele patru voturi de încredere ale juraților. ”Prima oară un concurent mi-a cerut o brățară, i-am zis să îi poarte noroc, iar el chiar a fost foarte bun și am instaurat regula – dau brățări cui cere sau dacă simt eu că are o energie bună. De obicei, le mai dau unora atunci când văd niște copii timizi care stau într-un colț, nu sunt expansivi, nu se laudă, dar am văzut că ei sunt cei mai buni. Mi-am amintit de cum eram eu la admiterea de la teatru, nu vorbeam cu nimeni, eram retras, toată lumea mă intimida. Am avut un prieten bun cu mine, din cauza lui am și dat la actorie. Eu m-am pregătit toată clasa a 12-a pentru Facultatea de Drept, dar acolo am picat cu brio. Mama mi-a sugerat să dau, m-am pregătit în ultimele două săptămâni, când alții lucrau un an. Un prieten care se pregătise a stat de capul meu, m-a încurajat, a făcut practic ceea ce fac și eu aici”, mărturisește Vlad Drăgulin.

În ciuda emoțiilor și oboselii acumulate, la finalul audițiilor pentru cel de-a optulea sezon ”X Factor”, a avut surpriza să își dea seama că s-a schimbat și el. ”Până la experiența aceasta nu am mai luat un om în brațe de nu știu când, iar acum a fost un val. E plăcut, sunt schimbat în bine, mă simt eu mult mai solar, mai deschis! Mă bucur când văd acești copii timizi care stau retrași, dar când intră pe scenă se transformă!”, a mai spus Vlad.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor”, care va avea premiera duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, se anunță a fi unul plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, începând de duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, experiențe inedite în caravana X Factor: ” S-au salvat căței, eu m-am indrăgostit, s-a p... Horia Brenciu, despre Mihai Bendeac la ”X Factor”: ”Mihai face totul pentru ca toți concurenții să aibă mai multă încre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x