Live acum
Prime Time 20:00iUmor
Logo XFactor

XFactor

Vineri, ora 20.30, Un nou sezon #DeNeoprit

Vlad Erdei și Vlad Moigrădeanu, duetul care a depășit orice așteptare. Jurații "X Factor" s-au bucurat de un moment special

Au intrat separat pe scenă, dar au fost de neoprit împreună pe scena "X Factor". Vlad Erdei și Vlad Moigrădeanu au avut un moment memorabil în prima ediție a sezonului 9.

George Michaelc & Elton John - Don't Let The Sun Go Down On Me. Vezi cum cântă Vlad Moigrădeanu și Vlad Erdei la X Factor

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cei doi se știu de aproape 12 ani și, deși nu au participat la concursuri de cântat până acum și nu au studiat muzica, cred că au talentul pur ce îi poate purta departe în această competiție. Și-au făcut deja un renume în Timișoara, mai ales datorită karaoke-ului.

Primul pe scenă a intrat Vlad Moigrădeanu, ce a a reușit să ridice jurații "X Factor" în picioare într-un moment memorabil de dans cu ajutorul melodiei “Blue Suede Shoes” și cu ceea ce Ștefan Bănică Jr. a numit “această energie specifică rock’n’roll-ului, specifică acestui gen care, pentru mine cel puțin, este un mod de viață”.

A reușit să binedispună juriul, dar a primit doi NU, așa că l-a urmat pe scenă prietenul său, Vlad Erdei, cu melodia “Something About The Way You Look Tonight”, a lui Elton John. După câteva clipe, Florin Ristei a întrerupt prestația cu o idee inedită - formarea unui grup.

Prietenii au creat un moment spectaculos pe scena "X Factor" cu “Don’t Let The Sun Go Down On Me”, care a impresionat juriul.

"Jur! A fost un moment! O energie! A avut ceva!" a declarat Ștefan Bănică Jr.

Și Loredana a fost impresionată de noua prestație a duo-ului proaspăt format: “Ce înseamnă prietenia! V-ați unit energiile și ați avut altă forță. V-ați schimbat vocile, totul s-a transformat!

Vlad Erdei și Vlad Moigrădeanu

Vlad Erdei și Vlad Moigrădeanu, concurenți în sezonul 9 "X Factor"

Într-un final, Vlad Erdei și Vlad Moigrădeanu au primit 3 DA. Le mai rămâne doar să își aleagă un nume de grup pentru restul competiției. Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea “X Factor” si vezi prestatia spectaculoasa a celor doi!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

🎼 Vezi edițiile integrale X Factor, online, pe AntenaPlay! 🔴 Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/x-factor-sezonul-9

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Video