Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Interpretare ULUITOARE a Bellei Santiago în Finala X Factor: „De pe ce planetă ai venit, Bella?”

A cântat de parcă acum ar fi început concursul. Bella Santiago le-a răpit, din nou, inimile românilor cu piesa cântată în ultima parte a Marii Finale, piesă care ar trebui să o ducă mai aproape victoria finală

A cântat de parcă acum ar fi început concursul. Bella Santiago le-a răpit, din nou, inimile românilor cu piesa cântată în ultima parte a Marii Finale, piesă care ar trebui să o ducă mai aproape victoria supremă.

„Mushup” a fost alegerea pentru ultima sa apariție în concurs, iar felul în care a interpretat această melodie a fost de-a dreptul încântător, mai ales că energia pe care a emanat-o a fost uluitoare. Vocea? Impecabilă, ca-ntotdeauna. Reacțiile? Normale. Adică la superlativ.

„Am spus-o încă de la început. Când te-am văzut am zis că ești de pe altă planetă și rămân la aceeași părere”, a recunoscut Ștefan Bănică, mentorul adversarei Bellei din finală.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro