Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Antitalent

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Surpriză de proporții în Marea Finală X Factor. Ei sunt Finaliștii!

Tensiunea a tins cote paroxistice pe scena X Factor în momentul în care cei doi prezentatori au anunțat numele celor care părăsesc competiția după prima parte a Marii Finale

UPDATE: Cel de-al doilea eliminat al serii a fost Cristian Moldovan, ceea ce înseamnă că î Marea Finală se vor duela Ioana Bulgaru și Bella Santiago.

Tensiunea a atins cote paroxistice pe scena X Factor în momentul în care cei doi prezentatori au anunțat numele celui dintâi concurent care părăsește competiția după prima parte a Marii Finale.

Publicul a decis și a oferit primele surprize ale serii. Cele opt piese cântate de finaliștii emisiunii au fost de-a dreptul impresionante, însă doar doi merg mai departe în această cursă nebună.

După centralizarea voturilor, prima eliminată este: Doinița Ioniță, în vreme ce Bella Santiago a acumulat suficiente voturi pentru a merge mai departe.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube