Antena Căutare

Surpriză de proporții în Marea Finală X Factor. Ei sunt Finaliștii!

Tensiunea a tins cote paroxistice pe scena X Factor în momentul în care cei doi prezentatori au anunțat numele celor care părăsesc competiția după prima parte a Marii Finale

UPDATE: Cel de-al doilea eliminat al serii a fost Cristian Moldovan, ceea ce înseamnă că î Marea Finală se vor duela Ioana Bulgaru și Bella Santiago.

Tensiunea a atins cote paroxistice pe scena X Factor în momentul în care cei doi prezentatori au anunțat numele celui dintâi concurent care părăsește competiția după prima parte a Marii Finale.

Publicul a decis și a oferit primele surprize ale serii. Cele opt piese cântate de finaliștii emisiunii au fost de-a dreptul impresionante, însă doar doi merg mai departe în această cursă nebună.

După centralizarea voturilor, prima eliminată este: Doinița Ioniță, în vreme ce Bella Santiago a acumulat suficiente voturi pentru a merge mai departe.

Doinița și Ștefan au adus magia pe scena X Factor. Crăciunul a venit mai devreme cu două zile: „Acum, eu vreau acasă!”... Și lupta reîncepe, și Ioana revine pe scenă mai proaspătă ca oricând. Și s-a distrat, și a cântat și ne-a încântat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x