Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

S-a trezit Moldovan și a făcut-o în finală. Ne-a impresionat cu determinarea nemaivăzută: „Bravo, mă, copile! Tu crești în fiecare zi”

Când antrenorul tău îți spune că ai cele mai mici șanse de a câștiga actuala ediție de X Factor, poți accepta și poți renunța, însă nu e cazul lui Cristian Moldovan, care deși a recunoscut că l-a dezamăgit pe Carla's nu e dispus să cedeze fără luptă

Când antrenorul tău îți spune că ai cele mai mici șanse de a câștiga actuala ediție de X Factor, poți accepta și poți renunța, însă nu e cazul lui Cristian Moldovan, care, deși a recunoscut că l-a dezamăgit pe Carla's, nu e dispus să cedeze fără luptă.

Certurile de la repetiții au avut un efect incredibil asupra finalistului X Factor. Cu o determinare pe care nu am mai văzut-o pe parcursul acestui sezon, Cristian a fost absolut impresionant, fără greșeală, fără slăbiciuni.

Alături de profesorul său, totul a fost mai bine, totul a mers pe drumul corect. A fost încă un salt pentru unul dintre cei mai iubiți concurenți ai show-ului, care nu mai pare atât departe de marele premiu: „Ai crescut de la ediție, la ediție. Mi-a plăcut de tine, mă, băiatule. Ai reușit să te ridici la nivelul momentului în care te afli”, a spus Ștefan Bănică.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube