Live acumChefi la cutite (r)
Prime Time 20:00Antitalent

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Să-nceapăăăă, FINALAAA! Mica sirenă Ioana Bulgaru s-a transformat într-un ucenic de coșar perfect pentru Ștefan!

Ioana Bulgaru. Este prima finalistă a serii. A făcut show-uri cum scena X Factor România nu a mai văzut în cele șapte ediții trecute

Ioana Bulgaru. Este prima finalistă a serii. A făcut show-uri cum scena X Factor România nu a mai văzut în cele șapte ediții trecute, iar pentru că în Finală nu e loc de greșeli, a lăsat tot ce e mai bun pentru această seară în care a r putea deveni noua deținătoare a marelui premiu pus la bătaie în cadrul talent-show-ului difuzat de Antena 1.

Și pentru că i-a stat alături tot timpul, Ștefan Bănică, antrenorul și juratul XFactor a urcat pe scenă alături de protejata lui pentru a-i oferi imboldul pentru o prestație perfectă pe o piesă retro absolut adorabilă.

Cei doi s-au completat perfect pe tot parcursul momentului, iar la final, maestrul și discipolul au cules aprecierile generale. De la Carla's și până la Delia, jurații au rostit cele mai frumoase cuvinte la adresa duetului original din această seară.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube