Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

Adrian Petrache a urmat după Iulian Selea în etapa Duelurilor, în categoria de băieți cu vârsta sub 24 de ani.

X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

Loredana se bazează foarte mult pe Adrian Petrache și asta pentru că el a reușit încă de la audiții să impresioneze cu naturalețea, dar și cu momente haioase introduse în momentul muzical: “Are naturalețe, pe oricine cucerește din două vorbe. Are vorbele la el! Tot timpul mă surprinde, tot timpul am emoții atunci când intră pe scenă, pentru că nu știi niciodată încotro o să o ia”.

Adrian Petrache, în vârstă de 20 de ani, a fost al doilea concurent care a intrat pe scena X Factor și a interpretat piesa “Puteri asupra mea”.

El s-a făcut remarcat încă de la audiții când a impresionat jurații X Factor cu naturalețea sa, dar și cu talentul său muzical. Adrian Petrache și-a demonstrat calitățile vocale, creând un moment extrem de plăcut și haios pe scenă.. Cel mai fascinant moment a fost atunci când acesta a povestit la mijlocul momentului vizita pe care a avut-o cu Loredana la yoga.

Pentru această etapă, mentorii s-au întâlnit cu grupele lor și au repetat, iar concurenții au primit nu doar îndrumare muzicală. Loredana a fost cea care i-a dus pe Eden Loren, Adrian Petrache, Iulian Selea la yoga.

”Am simțit nevoia să îi învăț un secret care îi va ajuta toată viața, să îi disciplineze, să îi focuseze, să îi ajute să își depășească stările de anxietate, de emoții, să le distrag puțin mintea de la concurs, de la această nebunie în care trăiesc deja de atâta timp. Aveau nevoie de o relaxare!”, a spus Loredana, jurata X Factor.

Citește și: Repetiții intense și yoga înainte de ultima etapă înainte de marea finala X Factor, sezonul 9

E unic și transmite o energie atât de bună! Părea că și-a încheiat momentul, dar ce a urmat i-a luat pe toți prin surprindere. Jurații au fost plăcut impresionați de prestația concurentului și l-au lăudat pentru curajul său de a povesti în mijlocul momentului ce s-a întâmplat în afara concursului.

Semifinala X Factor 2020 poate fi urmărită VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ștefan Bănică: „El e omul cu chitara. Faptul cu vorbitul și cu chitara au fost un plus pentru că el s-a pus în valoare. El este un tip șarmant. Îți place chestia asta! Eu cred că X Factor e pe drumul bun anul ăsta, mai mult ca niciodată”.

Adrian Petrache a reușit să le capteze atenția membrilor juriului cu momentul său diferit.

Florin Ristei: “El a făcut o improvizație. Cu siguranță ți-ai gândit speeach-ul ăla de la mijloc, nu? Sau nu, deci l-ai făcut pe moment! Mie îmi plac mai mult improvizațiile gândite dinainte. Improvizația este destul de riscantă pentru moment!”

Delia nu îi dă dreptate lui Ristei și consideră că a fost un moment foarte bine pus la punct.

X Factor #DENEOPRIT Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!