Antena Căutare

X Factor 2020. Daria Pintilie, motiv de dispută între Bănică și Ristei: „Pot să o iau eu într-un grup. Ai cântat blană”

Daria Pintilie are 15 ani și a venit din Piatra Neamț pentru a încânta juriul de la „X Factor” cu talentul său. Adolescenta pasionată de muzică i-a adus aminte Loredanei de propriile începuturi în carieră.

X Factor 2020. Daria Pintilie, motiv de dispută între Bănică și Ristei: „Pot să o iau eu într-un grup. Ai cântat blană” Galerie
Daria Pintilie, moment plin de energie pe scena X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Adolescenta Daria Pintilie a urmărit fiecare ediție a emisiunii „X Factor de la Antena1 și spune că dacă ar fi avut vârsta necesară ar fi venit să participe la competiție mult mai devreme.

Daria Pintilie studiază canto, a început să cânte la vioară de la vârsta de 5 ani, iar de la 7 ani cântă la saxofon. De asemenea, tânăra face parte dintr-un ansamblu de datini.

Daria Pintilie a oferit un moment plin de energie pe scena X Factor

Jurații au fost impresionați de modul în care concurenta plină de energie a interpretat piesa „Survivor” și a umplut scena.

„La vârsta ta ai un talent foarte mare. Cumva îmi amintești de mine. Și eu am început să cânt de foarte mică și sunt foarte fericită când văd atâtea tinere minunate care au atâta curaj și relaxare”, a comentat Loredana prestația Dariei.

Jurații au avut numai cuvinte de laudă pentru Daria. Totuși, Ștefan Bănică a ales să nu o primească direct în bootcamp-ul echipei sale, lăsând-o pe lista de așteptare.

Citește și: Zorana Samson, o adevărată apariție pe scena X Factor: "Ești bombiță. Eu nu am mai auzit pe nimeni cu așa un timbru special"

„Daria, să știi că-l pui în dificultate pe Ștefan. Are o armată de fete talentate și nu știu ce va face cu tine”, a comentat Delia după ce Daria și-a încheiat prestația.

Florin Ristei nu a ratat momentul de a aminti de posibilitatea ca o concurentă să se alăture unui grup și implicit echipei sale:

„Știu eu ce va face! Pot să o iau eu într-un grup. Ai cântat blană”, i-a spus Florin Ristei concurentei.

„Ristei, ești viezure”, a comentat Dani Oțil intervenția lui Florin Ristei.

X Factor #DENEOPRIT >> Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

În cele din urmă, Daria a primit trei de „Da” din partea Deliei, Loredanei și a lui Florin Ristei.

Citește și: Diana și Ioana Conta, prima dată pe o scenă atât de mare. Interpretarea care le-a trimis direct în Bootcamp

Ștefan Bănică și-a motivat decizia de a o lăsa pe Daria pe lista de așteptare, explicând că în categoria de fete de sub 24 de ani există deja multe fete foarte talentate:

„Daria, ai fost bombă astă-seară. Bootcamp-ul meu este aproape plin și îmi rezerv acest drept de a alege dintre cele mai bune fete pentru că sunteți o grămadă de fete talentate la X Factor 2020, categoria de fete de sub 24 de ani. Răspunsul meu pentru tine este nu, dar asta nu înseamnă nimic. Ești pe lista mea”, a explicat Ștefan Bănică.

Decizia lui Bănică a primit o reacție din partea colegului său Ristei:

„Trebuie să ții minte doar atât: Ți-a dat <<Nu>>, eu ți-am dat <<Da>>. Eu te vreau într-un grup”, i-a spus Ristei concurentei.

Întrebată de Ștefan Bănică dacă vrea să cânte singură sau să facă parte dintr-un grup, Daria a răspuns: „Aș vrea să cânt singură, dar nu resping nici ideea de grup”.

A cântat pentru părinții lui Ștefan Bănică, acum urcă pe scena X Factor... X Factor 2020. Anne Laura Noupadja a făcut senzație cu look-ul său, iar Ristei s-a gândit deja la o trupă de fete pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x