Antena Căutare

X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Deliei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

Delia a decis care sunt concurenții din categoria ei de vârstă, peste 24 de ani, care merg în etapa Duelurilor.

Într-un final, Delia a ajuns la formula: Alina Dincă, Kalon Rae, Sonia Mosca.
Delia a decis care sunt concurenții din categoria ei de vârstă, peste 24 de ani, care merg în etapa Duelurilor | Antena 1

După o seară demnă de scena X Factor în care 10 tineri talentați au avut prestații remarcabile, Delia a trebuit să ofere numai 3 scaune pentru concurenții cu care vrea să meargă mai departe în concurs.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Citește și: X Factor 2020. Grupurile din echipa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Care sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Deliaa că merită să meargă în etapa următoare

Delia a avut de luat numai decizii grele în seara ei de Bootcamp. Are una dintre cele mai puternice voci și i-a fost extrem de greu să aleagă pe cine lasă pe scaune și pe cine trimite acasă.

Într-un final, Delia a ajuns la formula: Alina Dincă, Kalon Rae, Sonia Mosca.


Alina Dincă

Alina Dincă este prima concurentă din categoria Deliei care a deschis seara de Boocamp. Frumoasa artisă, a fost susținută încă din culise de către colegii ei, iar emoțiile au fost la cote maxime.

Concurenta din grupa Deliei a interpretat pe scenă în Bootcamp piesa Fate de la H.E.R.

Alina Dincă a primit un scaun de la Delia și merge mai departe în etapa următoare a concursului.


Kalon Rae

Kalon Rae a spus încă din culise că Bootcamp-ul este înfricoșător, iar explicația lui este una cât se poate de simplă și de logică: "Bootcamp-ul este o colecție de artiști foarte puternici. Este înfricoșător, dar și palpitant."

Pentru prestația din Boocamp, Kalon Rae a interpretat piesa Ain’t nobody de la Chaka Khan, iar din primele secunde, acesta l-a făcut pe Florin Ristei să spună: "Ce frumos cântă."

Kalon a primit un scaun de la Delia, iar bucuria lui a fost una nemărginită.


Sonia Mosca

Sonia Mosca este omul despre care Delia a spus încă din etapa audițiilor că este o forță a naturii și că este concurentul care poate câștiga fără niciun fel de probleme X Factor 2020.

Cu o dorință foarte mare de a cânta, Sonia a spus că trebuie să dea tot ce are mai bun pentru a merge mai departe în concurs. Concurenta în vârstă de 28 de ani a ales să interpreteze în această etapă a show-ului piesa Run to you de la Whitney Houston, iar alegerea ei muzicală a fost una extrem de înțeleapă.

Delia a spus despre Sonia că este un artist fenomen, care a cucerit-o de la prima notă muzicală. Jurata i-a oferit un scaun Soniei, iar dintre cei aleși deja a plecat acasă Iulian Canaf.


În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică caută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

X Factor 2020. Sonia Mosca, o vocea puternică în Bootcamp. Momentul pe care cu greu îl vei uita... Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales concurenții care intră în semifinala X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x