Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

X Factor 2020. Sonia Mosca, o vocea puternică în Bootcamp. Momentul pe care cu greu îl vei uita

Sonia Mosca este omul despre care Delia a spus încă din etapa audițiilor că este o forță a naturii și că este concurentul care poate câștiga fără niciun fel de probleme X Factor 2020.

Sonia Mosca, o forță a naturii pe scena X Factor

Antena 1

Sonia este ultimul concurent din Bootcamp din categoria Deliei. Acesta are de dat o luptă dură cu Iulian Canaf, Alina Dincă și Kalon Rae, dacă vrea să meargă mai departe în concurs. Concurenta este un adevărat spectacol, iar încă din audiții s-a făcut remarcată și a dat peste cap așteptările tuturor. Pentru ea a fost o surpriză foarte mare să primească atâta căldură din partea publicului român.

De asemenea, Sonia a fost luată prin surprinderea de afirmația lui Florin Ristei, care i-a spus după ce a auzit-o cum cântă piesa And I Am Telling You I'm Not Going că ea este câștigătoarea X Factor de anul acesta. Acest lucru i-a dat o încredere foarte mare și a ajutat-o să dea tot cea are mai bun pentru a se pregăti pentru Bootcamp.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Nu doar jurații au remarcat potențialul imens al Soniei. Toți concurenții din categoria ei de vârstă au spus că este cea mai bună voce din concurs, lucru care a făcut-o să fie și mai bucuroasă. Părinții ei sunt amândoi muzicieni, așa că pe ei nu-i poate dezamăgi și a muncit din greu ca să nu trădeze încrederea lor.

Citește și: Sonia Mosca, pe scena X Factor cu piesa “And I Am Telling You I'm Not Going” – “Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu”

Sonia Mosca, o forță a naturii pe scena X Factor

În Bootcamp, Sonia a urcat cu zâmbetul pe buze, dar a mărturisit că are emoții mari, mai ales că este ultima concurentă din echipa Deliei care trebuie să lupte pentru un scaun.

Cu o dorință foarte mare de a cânta, Sonia a spus că trebuie să dea tot ce are mai bun pentru a merge mai departe în concurs. Concurenta în vârstă de 28 de ani a ales să interpreteze în această etapă a show-ului piesa Run to you de la Whitney Houston, iar alegerea ei muzicală a fost una extrem de înțeleapă.

Jurații au ascultat-o cu plăcere de la masa juriului pe Sonia, iar aplauzele au curs fără încetare pe tot parcursul momentului pus de ea în scenă. Vocea puternică a ei a ridicat sala în picioare, iar prestația din Bootcamp a fost dovada supremă că este una dintre cele mai bune voci din acest sezon.

Florin Ristei: "Ai cântat așa cum se aștepta toată lumea, poate mai bine decât se aștepta. Performanța ta muzicală este școală pentru oricine care cântă. Top."

Loredana i-a spus Soniei că are o voce extrem de rară, o voce excepțională și că se simte privilegiată să fie în acest show și să aibă norocul să asculte pe cineva care cântă atât de frumos.

Ștefan Bănică: "Ești ca o mașină cu sute de cai putere care se aud stereo. Din punct de vedere vocal nu ai concurență."

Delia a spus despre Sonia că este un artist fenomen, care a cucerit-o de la prima notă muzicală. Jurata i-a oferit un scaun Soniei, iar dintre cei aleși deja a plecat acasă Iulian Canaf.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​