Antena Căutare

X Factor 3 decembrie 2020. Super 4 au luat din nou cu asalt scena în Bootcamp. Florin Ristei, mândru de prestația lor

Grupul Super 4 a venit tocmai din Napoli și a reușit să impresioneze jurații X Factor înca din prima clipă.

X Factor 2020. Super 4 este grupul de care toți concurenții și jurații se tem Galerie
X Factor 2020. Super 4 este grupul de care toți concurenții și jurații se tem

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cei care fac parte din grupul Super 4 sunt: Salvatore Lampitelli, Gregorio Rega, Francesco Boccia, Aurelio Fierro Jr.

În audiții, cei patru membrii ai grupului au ales să își demonstreze talentul pe acordurile celebrei piese "Un'Emozione Da Poco".

Delia și Ștefan Bănică au fost impresionați profund de interpretarea celor patru italieini. Spre finalul interpretării, membra juriului X Factor nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. În culise, Răzvan a trăit și el intens momentul celor de la Super Four, pielea de găină fiind reacția firească în fața unei asemenea prestații.

"Eu nu mă așteptam să plâng la masă!", a spus Delia. "Nu prea plâng așa în public! Nu îmi place, dar nu am putut să mă abțin!", a mai completat artista.

Ștefan Bănică a fost atât de surprins de momentul celor patru italeni încât le-a cerut să mai cânte o melodie. De data aceasta, italienii au mizat pe melodia "Caruso", iar prestația lor a fost pur și simplu incredibilă.

După momentul spectaculos, membrii grupului super 4 au primit o furtună de aplauze din partea publicului și 4 x DA din partea juraților.

Citește și: Grupul Super 4, moment incredibil în fața juriului X Factor. Interpretarea napoletanilor a fost aplaudată la scenă deschisă

Trupa Super 4 a facut atmosferă de concert pe scena X Factor

Cei patru italiei au reușit să impresioneze și în Bootcamp jurații și publicul cu vocile lor. Piesa pe care aceștia au cântat-o a fost interpretată într-un mod unic și special.

Grupul Super 4 a fost de-a dreptul pe gustul lui Ștefan Bănică. “Sunteți clar un grup care anul acesta concurează pentru marele premiu X Factor, asta este clar. Am asistat gratis la un concert și aș sta doua ore cu masca pe figură să vă ascult. ”, a marturisit juratul, suprins și bucuros de momentul celor patru.

Așa trebuie să sune un grup. Sunteți extraordinari. Felicitări din tot sufletul!”, a mai adaugat el.

Citește și: Florin Ristei intră în Bootcamp cu zece grupuri și un wild card!​

Florin Ristei nu s-a oprit din a lauda grupul celor patru.“Sunt foarte bucuros ca ați venit la X Factor. Voi faceți asta din pură pasiune, se vede că vă place să cântați și cred că peste tehnica vocală este bucuria de a cânta.”, a spus el.

Super 4 ocupă un loc în această seară, însă va fi eliminată trupa It's Us.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 2020. Trupa Hello, momentul romantic care i-a impresionat pe jurati în Bootcamp. Conexiunea lor e greu de expli... X Factor 3 decembrie 2020. Grupurile din echipa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x