XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Toate fetele au înnebunit! Cristian Sanda a cântat ”When I was your man” și a frânt toate inimile feminine din jur!

 
+2 click pentru
galerie

Are 25 de ani și vine din București. Cristian Sanda a urcat pe scena ”X Factor” și a făcut o demonstrație de forță. O melodie emoționantă, interpretată pe măsură, Cristian a emoționat toate fetele cui piesa ”When I was your man”.

Cristian pare să se fi născut pentru scenă. S-a jucat cu piesa, cu vocea și cu inimile fetelor. Natural, fără emoții, a arătat cum trebuie să se prezinte un concurent la un concurs de talia ”X Factor”.

Cristian a participat la foarte multe concursuri, încă de mic. Este un perfecționist, așa că de multe ori lua orice eșec, oricât de mic ar fi fost, ca un mod de a-i dezamăgi pe cei care au încredere în el. 

Pe scena ”X Factor”, Cristian a primit o nouă mantră : „Nu sunt perfect și nici nu vreau să fiu.”

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI