XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Damiana Sârbu, avem nevoie de oameni ca tine: ”Sunt pregătită de orice. Știu tot ce am greșit”

 

Damiana Sârbu a venit la audițiile X Factor împreună cu familia. Speriată din cale afară de ce s-ar putea întâmpla pe scenă, tânăra părea pregătită să renunțe la șansa vieții ei.

Are doar 17 ani, vine dintr-un orășel mic din Republica Moldova. 

La prima vedere, pare o ființă plăpândă, coplișită de emoții. Dar, atunci când vine momentul săa acționeze, Damiana este stăpână pe sine.

Părăsită de tată de când era mică, povestește că a avut o viață chinuită. Mama ei a fost nevoită să făcă compromis după compromis, pentru a-și crește fiica. Acum, este hotărâtă să șteargă orice urmă a tatălui din viața ei.

Sigură pe ea, a urcat pe scenă și a cântat „Someone Like You”. A pus atâta suflet în interpretare încât ai crede că ea este cea care a scris piesa. 

Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI