Antena Căutare

De pe străzile din Centrul Vechi, Charles Driscoll a ajuns direct la ”X Factor”! „Nu trebuie să fii cel mai talentat, dar trebuie să fii un entertainer.”

Charles Driscoll s-a îndrăgostit prima oară de București în 2011. A cântat pe străzile din Centrul Vechi, doar el, chitara și o hăină groasă, cu care să înfrunte gerul cu care nu era obișnuit.

Charles Driscoll s-a îndrăgostit prima oară de București în 2011. A cântat pe străzile din Centrul Vechi, doar el, chitara și o hăină groasă, cu care să înfrunte gerul cu care nu era obișnuit.

„De când am auzit că voi fi în Bootcamp, am fost încântat să mă întorc în București pentru a participa aici, din nou. Sunt destul de uimit și surprins că sunt aici, departe, departe de casa mea și încerc să mă bucur cât pot de mult.”

În culise, Charles a fost responsabil cu bunadispoziție. Împreună cu ceilalți concurenți și cu chitara în brațe, au recreat atmosfera jucăușă din jurul unui foc de tabără.

Charles are un motto interesant: „Nu trebuie să fii cel mai talentat, nu trebuie să ai cea mai bună voce, dar trebuie să fii un entertainer.”

A cântat „It should have been me”, o piesă compusă chiar de el, în perioada dintre audiții și Bootcamp. Oare a fost el ales să ocupe unul dintre cele patru scaune?

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Ce nebunie de piesă! Cristina Vasopol ne-a lăsat fără cuvinte! ”Pe tine te așteptam. Ești profa noastră preferată”... Dinții la control! Maria Adam s-a întors pe scena ”X Factor”! „Totul depinde de acel moment, trebuie să fiu altfel”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x