Antena Căutare

Bella Santiago a fost cutremurătoare. „Cine iubește și lasă” a lăsat-o cu lacrimi în ochi! „Bella, trebuie să înțelegi că toți se tem de tine”

Bella Santiago e pe scenă, liniște și ascultați! Nimeni nu respiră până când concurenta Deliei nu termină ultima notă din „Cine iubește și lasă”!

Bella Santiago e pe scenă, liniște și ascultați! Nimeni nu respiră până când concurenta Deliei nu termină ultima notă din „Cine iubește și lasă”!

Bella Santiago are o poveste de viață marcată de greutăți. Dar, de când a intrat în familia „X Factor”, norocul pare să i se fi schimbat! Născută de Ziua Națională a României, Bella și-a sărbătorit ziua în casa „X Factor”. Și mai are o veste! În urmă cu doar câteva zile, Belle Santiago s-a căsătorit!

În gala românească, a cântat „Cine iubește și lasă”. „A fost un blestem credibil și cred că ai șanse bune să trecide etapa asta”, i-a spus Carlas Dreams.

Interpretarea ei a fosty cutremurătoare. Îmbrăcată în alb, Bella a cântat într-o română foarte bună, punctând fiecare cuvânt al blestemului cântat de Maria Tănase.

„Eternitate”, una dintre cele mai frumoase piese cântate la „X Factor”! Cristian Moldovan îți va aduce lacrimi în ochi: ... Moment divin, cu un final dezlănțuit! Trupa Vox ne-a dus „Dincolo de nori”: „Cred că ați avut emoții, pentru prima oară”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x