Antena Căutare

Ți se face pielea de găină! Doinița Ioniță a strălucit ca „un diamant gata șlefuit!”

Cu o participare de succes la „Next Star” în palmares, Doinița Ioniță, din echipa pregătită de Ștefan Bănică Jr, se simte pregătită să câștige „X Factor”. Gala live din această săptămână marchează încă un pas către împlinirea visului ei.

Cu o participare de succes la „Next Star” în palmares, Doinița Ioniță, din echipa pregătită de Ștefan Bănică Jr, se simte pregătită să câștige „X Factor”. Gala live din această săptămână marchează încă un pas către împlinirea visului ei.

Ștefan Bănică are mare încredere în Doinița. I-a dat o piesă extrem de grea, fiind convins că niciun alt concurent „X Factor” nu i-ar putea face față.

„Doinița este un diamant șlefuit pe care trebuie doar să pui lumina potrivită ca să strălucească”, spune mentorul concurentei.

Ți se face pielea de găină când o asculți cântând! La 16 ani, să atingi cu atâta precizie note imposibile pentru foarte mulți artiști renumiți, Doinița ne-a lăsat fără cuvinte.

„Mi-a plăcut momentul meu, sper că a plăcut și altora”, a spus concurenta, imediat după ce și-a terminat momentul.

„Ce v-ați aruncat la piesa asta...felicităr! Foarte bună alegere!”, le-a transmis Delia.

Salvat de Public, Cristian Sanda s-a întors pe scena „X Factor” și ne-a dat pe spate! O interpretare de milioane a piese... Trupa Diamonds a adus ASIA la „X Factor”! „Ia cu tine și inima mea” cântată cu atâta patos, în română, de simpaticele it...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x