XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Raisa este exact unde trebuie: pe scenă! „Tu poți fi o poveste frumoasă la X Factor”

 
+3 click pentru
galerie

Raisa nu se aștepta să treacă mai departe de audiții. Lipsa experienței înseamnă, pentru ea, lipsa încrederii în sine. Concurenta spune că indiferent de rezultat, vre să se bucure de fiecare moment pe scena ”X Factor”.

„Nu m-am așteptat să trec mai departe în Bootcamp. Deja mă simt împăcată și liniștită. Scopul meu a fost atins. Indiferent ce s-ar întâmpla de acum încolo, eu sunt fericită.”

Raisa nu are prea multă încredere în propriile forțe. Vrea doar să se bucure de fiecare moment pe care îl va petrece pe scenă, dar nu crede că va trece mai departe.

De data aceasta, emoțiile se simt de ambele părți ale mesei juraților. Părerile au fost împărțite, dar ultimul cuvânt, în această ediție, îl are Delia. A prins Raisa un loc pe scaun?

Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI